Achtergrond: 3 must-reads over YouTubers

Geschatte leestijd – 3 minuten

Het is geen uitzondering dat YouTubers meer kijkers scoren dan programma’s op de Nederlandse tv. Hoe wisten ze zo succesvol te worden? Deze vier artikelen over YouTubers leggen je dat uit. Zo leer je alles over de Digitale Hartslag en het Digitaal Vermogen van Youtubers.

>> Luister hier naar de podcast Digitaal Vermogen

YouTubers werken aan Digitale Hartslag

Allereerst is het goed om stil te staan bij een essentieel element van jouw digitale (content) strategie: de Digitale Hartslag. Dat is het ritme waarin de regelmaat van jouw posts tot uiting komt. Zonder die regelmaat op de sociale kanalen ben je in feite dood. YouTubers begrijpen dat als geen ander. Dat lees je in onderstaande artikelen.

——
——

YouTubers werken aan Digitaal Vermogen

Doordat YouTubers regelmatig in contact treden met fans, weten ze een optimale relatie met fans vorm te geven. Hierdoor vergroten ze hun Digitaal Vermogen. Onderstaande artikelen leggen je uit waarom een bedrijf meer waard wordt, als er een betere relatie met fans en klanten is.


Luister ook

Luister ook naar het boek Digitaal Vermogen via Spotify

Bekijk ook


Check ook

Boeken van Denis Doeland

ook digitaal te lezen bij

verkrijgbaar via scribd issuu

ook te bestellen bij

bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
de boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl

Plaats jouw reactie