Data: Kovacs op Facebook in 4 grafieken

Dat het goed gaat met Kovacs staat vast. Ze is met haar debuutalbum op nummer 1 binnen gekomen in de Album Top 100 en ontving ook nog een 3FM Award. Zijn deze dingen zichtbaar op Facebook? Krijg je meer volgers, wordt er meer gepraat en vindt er meer interactie plaats op Facebook. DDMCA zette de eerste vier maanden van 2015 uiteen in vier grafieken.Kovacs op Facebook.001 Kovacs op Facebook.002 Kovacs op Facebook.003 Kovacs op Facebook.004

Het effect van de 3FM Awards en de album release zijn duidelijk zichtbaar. Begin April 2015 zie je veel activiteit die tevens leidt tot fan groei op Facebook. Het aantal fans van Kovacs op Facebook is sinds het begin van het jaar verdubbeld.

Toch zie je wel dat er nog niet echt een engagement en interactie groei plaatsvindt. In de periode worden veel posts van fans gedelete en is de gemiddelde responsetijd bijna 19 uur zo blijkt uit onderstaande gegevens.

Kovacs en fan posts op Facebook

Daarentegen is de timing van de meeste posts goed te noemen zo blijkt uit onderstaand grid. Daarnaast is er een goede regelmaat waar te nemen.

Kovacs Post Grid

Er is nog niet echt sprake van een hele duidelijke strategie. Kovacs is wel aanwezig op Facebook maar kan er nog meer uit halen. We zijn benieuwd hoe Kovacs zich verder ontwikkelt …

Meer

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

1 Reactie

Voeg toe

Plaats jouw reactie