Achtergrond: 6 must-reads over streaming

Geschatte leestijd – 1 minuut

Streaming: in de 21e eeuw kan geen enkele dj er meer omheen. Het is van levensbelang voor veel artiesten. Maar hoe maak je een strategie om streams te realiseren? En wat verdient een artiest aan 1 miljoen streams? Sterft vinyl uit door de opkomst van de streamingmarkt? Dat lees je in deze zes artikelen.

>> Luister hier naar de podcast Digitaal Vermogen

Evenredige betaling

Er is veel te doen over de manier waarop artiesten beloond worden voor hun streams. Deze twee artikelen leggen je daar meer over uit. En je leert meer over een innovatief initiatief om de beloning voor artiesten eerlijk te laten verlopen.Beatport en vinyl

Pakt Spotify de streamingmarkt of is er nog een significante rol weggelegd voor andere marktpartijen? En welke invloed heeft de opkomst op de verkoop van vinyl? Sterft de ouderwetse plaat uit?Engelstalige artikelen over streaming

Hoe ontwikkel je een strategie voor Spotify? Wat is een goede release strategie voor EDM? Hoe verandert streaming de manier waarop we muziek consumeren? Dat lees je in deze Engelstalige stukken.Lees ook: 10 jaar dance-industrie in de digitale wereld (100 artikelen)


Luister ook

Liever luisteren naar de posts van Digitaal Vermogen?
Check dan wekelijks deze playlist

Luister ook naar het boek Digitaal Vermogen via Spotify

Check ook

Boeken van Denis Doeland

ook digitaal te lezen bij

verkrijgbaar via scribd issuu

ook te bestellen bij

bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
de boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie