Achtergrond: 4 must-reads voor marketeers tijdens coronacrisis

Geschatte leestijd – 4 minuten

De corona-crisis heeft een gigantische impact op de manier waarop bedrijven potentiële fans en klanten benaderen. Fysieke events zijn onmogelijk, maar digitaal liggen er nog tal van kansen. Deze vier artikelen helpen marketeers op gang.

>> Luister hier naar de podcast Digitaal Vermogen

Stand van het virus

Het coronavirus (COVID-19) leidt tot veel vragen, ook over de gevolgen voor Nederland. Organisaties werken samen om besmettingen te voorkomen en de gevolgen van het nieuwe virus te beperken. Toekomstverwachtingen helpen je in te spelen op maatregelen die overheden nemen tijdens de coronacrisis. Hier vind je actuele informatie op basis van data.

Digitale hartslag

Veel marketeers en ondernemers vragen zich af of het op dit moment loont om in te zetten op social media en communicatie. In dit ontdek je niet alleen waarom je moet doorgaan met communiceren met je doelgroep, ook lees je waarom het belangrijk is met regelmaat te communiceren.

Social business

Dankzij de coronacrisis is het zo goed als onmogelijk om op een offline manier contact te hebben en houden met (potentiële) fans en klanten. Maar hoe haal je alles uit de mogelijkheden die er nog wel zijn. Namelijk: social media? En hoe verandert social de bedrijfsvoering? Dat leg ik in dit artikel uit.

Impact coronacrisis nog jaren merkbaar

Yuri van Geest verwacht dat de impact van het virus nog jaren merkbaar zal zijn. Zijn verwachtingen, voorspellingen en tips lees je in dit verslag.

Luister ook

Bekijk ook

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.
Denis Doeland tijdens EMERCE eDay 2019

Check ook

Boeken van Denis Doeland

ook digitaal te lezen bij

verkrijgbaar via scribd issuu

ook te bestellen bij

bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com

de boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie