Opvallend: Link2party en Skylines coveren samen live Electric Daisy Carnival 2012 | #opvallend

Enkele weken geleden heeft Link2party zijn geheel vernieuwde site gelanceerd. Sindsdien timmeren ze flink aan de weg. Elke week nieuwe foto’s van evenementen en elke dag gemiddeld 8 eigen nieuwsberichten over Electronic Dance Music uit de gehele wereld. De komende week doet Link2party een week lang verslag van het Electric Daisy Carnaval 2012 in Las Vegas met onder andere live foto’s gemaakt door de bezoekers van het event.

Van dinsdag 5 juni 2012 tot en met maandag 11 juni 2012 staan de vizieren van Link2party, zowel op het gebied van stilstaande alsook bewegende beelden, op scherp. Link2party zal Dance minnend Nederland dagelijks voorzien van spetterende content uit de woestijn bij Las Vegas.

De reporters van Link2party zullen gedurende het Electric Daisy Carnival evenement live verslag doen van dit geweldige event. Naast interviews, photo reports en live tweets doet Link2party een beroep op de ruim 300.000 bezoekers die het event bezoeken.

In een unieke samenwerking met Skylines zal Link2party op de speciale Las Vegas pagina live user generated content in de vorm van foto’s, gemaakt door bezoekers van het event laten zien. Op deze manier hoef je als Dance-liefhebber niets te missen van het event.

Zoals zich het nu laat aanzien is Link2party de eerste en de enige Nederlandse Electronic Dance Music community die live foto’s en reports van Electric Daisy Carnaval laat zien.

Link2part en Skylines doen samen verslag van het EDC 2012

Lees ook:

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie