Achtergrond: 3 must-reads over gereedschap voor marketeers

Geschatte leestijd – 1 minuut

​Ben je als marketeer op zoek naar manieren om je bedrijf in de volgende versnelling te brengen? Of wil je er gewoon voor zorgen dat je sociale kanalen meer effect hebben? Deze drie artikelen helpen je om jouw bedrijf meer waard te laten worden.​

>> Luister hier naar de podcast Digitaal Vermogen

1 | Tools tegen nepvolgers

Eerder beschreef ik al waarom het voor bedrijven belangrijk is om te werken aan de digitale hygiëne van hun social media kanalen. Nepvolgers zijn namelijk het kryptoniet van de relatie-economie.  Maar hoe spot je nepvolgers? Er zijn gratis tools beschikbaar, die je hierbij helpen.

Lees in dit artikel over drie tools waarmee je nepvolgers kan spotten.

2 | Het Business Acceleration Framework

Het Business Acceleration Framework laat bedrijven werken aan vijf gezamenlijke doelen, waardoor organisaties in een stroomversnelling komen. Het is een beproefde methode, die zowel bestaande verdienmodellen laat versnellen als de ontwikkeling van nieuwe verdienmodellen mogelijk maakt.

In dit artikel vind je 5 must reads over dit raamwerk dat bedrijven helpt groeien.

3 | Een digitale mindset

Wat is er belangrijker dan een set handige tools? Een doel. Organisaties die willen overleven in de digitale wereld, hebben een digitale mindset nodig. Maar hoe ontwikkel je een digitale mindset? In dit artikel lees je daar meer over.


Luister ook naar het boek Digitaal Vermogen via Spotify

Check ook

Boeken van Denis Doeland

ook digitaal te lezen bij

verkrijgbaar via scribd issuu

ook te bestellen bij

bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
de boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie