Achtergrond: Digitale presentatoren ontzorgen organisaties

Geschatte leestijd - 3 minuten

Digitale anchors zijn presentatoren die gegeneerd zijn door een computer en de taken van fysieke presentatoren overnemen. Deze ‘AI-anchor’ lijken bezig met een opmars – en hebben nu ook hun weg gevonden naar Digitaal Vermogen. Het lijkt er op dat deze digitale presentatoren organisaties de komende tijd gaan ontzorgen.

Digitale anchor: spannende innovatie

New Real-time Hybrid AI +CGI Face Replacement. Zo wordt de spannende innovatie genoemd waarbij er live een gezicht wordt geplaatst over het gezicht van iemand anders. Deze technologie wordt nu ook bruikbaar voor games. Speel je straks met je eigen gezicht bij Real Madrid of Ajax in de nieuwste FIFA of PES?

Het is overigens niet de eerste keer dat er op een innovatieve manier omgegaan wordt met presentaties. De Chinese overheid heeft een persagentschap, dat nieuws verspreidt namens de staat. Dit nieuws wordt sinds 2018 gepresenteerd door een AI-gegenereerde digitale presentator. Dat ziet er zo uit:

Digitale presentatoren op Digitaal Vermogen

Ook op Digitaal Vermogen vind je nu digitale presentatoren. Zij vertellen je meer over de definitie van Digitaal Vermogen, de boeken die ik heb geschreven of over de podcasts die ik heb uitgebracht. Kijk eens naar onderstaande video.

Deze verschillende anchors van Digitaal Vermogen vertellen iets over de boeken van Denis Doeland


>> Meer over het optimaliseren van jouw Digitaal Vermogen lezen? Download de digitale bundel van drie boeken ter waarde van 75.- Euro. Tijdelijk helemaal voor niets! Download ze hier …

>> Masterclass of workshop digitale transformatie boeken? Kijk dan hier …

>> Kijk ook naar Trends In Business met de aflevering over digitale transformatie


Bekijk alle afleveringen van Live On Stage

Ben je ondernemer of werkzaam in sport, media en entertainment?
Geen KO oplopen tijdens de coronacrisis? Kijk naar Live On Stage!

Bekijk ook

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.
Op 16 april 2020 sprak ik tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier een samenvatting en transcript van de sessie in zes onderdelen.

Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek

Plaats jouw reactie